RÓLUNK

Köszöntelek!

 

Bútorokat vásárolni egy lakótérbe még nem az otthonteremtés…

Azt a bizonyos szívmelengető „édes otthon” érzést a tökéletes formák, harmonizált színek, minőségi anyagok és a praktikum találkozása adja azzal a stílus esszenciával ötvözve, amely tükrözi a személyünk motívumait.
Így kelnek életre az enteriőr darabjai és egységet alkotva válik környezetünk a belsőnk lenyomatává. A “The Showroom” megálmodásakor arra törekedtünk a párommal, hogy az enteriőr értékesítést egy olyan szintre emeljük, ami egyedülálló a hazai piacon. Üzletünk kínálata híres külföldi és hazai tervezők dizájn termékeivel látja el a legfelsőbb igényeket a lakberendezés minden szférájából. A luxus minőség mellett pedig óriási figyelmet szentelünk vásárlóink támogatására, hogy azok is biztos kézben tudhassák otthonuk szépítését, akik tanácstalannak érzik magukat. Mindezt olyan környezetben, hangulatban, időkorlátok nélkül, hogy méltán érezhessék, Nálunk is otthon vannak…

 

Bemutatóterem

 

Multibrand showroom, világmárkákkal és top design termékekkel            

bemutatótermünkben közel 280 gyár kínálatával várjuk minden kedves vásárlónkat. A bemutatódarabok hétről hétre változnak és nemzetközi márkák mellett saját, egyedi tervezésű és gyártású bútorainkat is kiállítjuk. Olyan világmárkákat láthatsz élőben, mint például a Cattelan Italia, az Erba Italia, a Tonin Casa, a Laskasas vagy a Marchetti kollekciói.                                                                    Mindenképpen nézz be hozzánk, ha rajongsz az olasz, minőségi lakberendezésért és otthonodat egyedi módon klasszikus eleganciával, vagy a legújabb modern minimalista trendeknek megfelően szeretnéd berendezni. Kínálatunk tapétától a konyhabútorig, a csillártól a szőnyegen át a kanapéig, a mosdótól a kerti bútorig a lakás minden helyiségét felölei. Fontos számunkra, hogy jól érezd magad nálunk és kényelmesen tudj válogatni, tervezni, hiszen az egyik legfontosabb kérdésről, az otthonodról döntesz. Bemutatótermünk kutyabarát, így hozzánk bátran érkezhetsz kedvenceddel együtt.

 

szolgáltatások

  • igény felmérés
  • tervezés
  • árajánlat
  • ügyintézés
  • szállítás, szerelés

Csapatunk

Kaló Dénes

Ügyvezetés

+36 20 611 9811

Kaló-Délity Ágnes

Ügyvezetés, tervezés

Tel:  +36 20 611 9811

Bogárdi Adrienn

Értékesítés, tervezés

+36 20 611 9811

Lukács Zsófia

Értékesítés, tervezés

+36 20 611 9811

Bódis András

Szállítás

+36 20 611 9811

Papp Attila

Gyártás

+36 20 611 9811

Szofi

a mindenkit ujja köré csavaró - ``Főni``...

Rumli

a rumlis - ``Minden más``...

Szaffi

a megfontolt - ``Minden más``...