Modern klasszikus enteriőr

Dátum2015
HelyszínBudapest, Csalán utca
KategóriaMagánlakás

A Csalán utcai lakás ötvözi a klasszikust a modernnel, a divatost a praktikussal. A teret a bútorok, szőnyegek osztják funkció szerint. A lakás domináns darabjai a Cattelan Italia Spyder Wood asztala és a körülötte álló Tonin Casa Mivida székek.

A falon a Cattelan Italia Drop bortartója kapott helyet, ami praktikumán túl, csepp formájával egyben elegáns fali dísz is.

A hangsúlyos Alberta Salotti Ralph kanapé mellett az apró részletek is az olasz design legszebb darabjai. Szinte vonzza a szemet a Cattelan Italia Rio lerakó asztala és a bőr borítású íróasztala, akárcsak a Midi Portfino és a Casamania Medusa székek. Az előszobában a Tonin Casa tükör és a Calligaris konzolasztal remekül kiegészítik egymást, akárcsak a hálószobában a saját gyártású ágyunk a Tonin Casa Venice komóddal és éjjeli szekrénnyel.

A gyerekszobát a falburkolat, a Wall & Deco posztertapétája teszi különlegessé és ragadja meg a tekintetet, de érdemes odafigyelni a Calligaris szőttes tárolókra és a Villanova és Romo függönyökre is.