Zöld kávézó Budapesten

Dátum 2015
HelyszínBudapest, Pozsonyi út
KategóriaKávézó

A kávé és a természet szeretete egy kis üzletbe zárva. A légkör otthonosságát a meleg föld színek használata és a faburkolatok, fa hatású asztallapok együttese adja.

A játékosságot pedig a többféle stílusú és színű székek, bárszékek kavalkádja alkotja: egymás mellett jól megférnek a fehér, zöld, barna fém székek és bárszékek a kárpitozott, fa vázas székekkel.
Az egyedileg színterezett bútorok – amelyekkel saját igényekre, elképzelésekre alakítható a belső tér hangulata – egyszerű megoldást jelentenek. A különböző stílusú és anyagú bútorok keverése ez esetben is sajátos hangulatot és élményt ad.

The love of coffee and nature locked in a tiny shop. The medley of warm ground colours, panelling and wood-like table tops give this place a homey atmosphere. Different styles and colours of barstools gives playfulness. White, green and brown metal chairs and barstools give a nice mixture with the upholstered, wooden chairs. Furniture that got custom sintered – according to needs, concepts, atmospheres – means simple solution. These items with different style and material cause a particular experience.