TS_Landin page HUN

  • A B2B ÉS IRODABERENDEZÉS ÚJ VILÁGA

    Új weboldal hamarosan.

  • EGYEDI IGÉNYEK, UTÁNOZHATATLAN MEGOLDÁSOK

    Kompromisszumok nélkül.

A The Showroom életében új fejezet keződik – még egyedibb, még exkluzívabb, még különlegesebb. B2B és irodabútor forgalmazás és egyedi gyártás mellett hamarosan világszínvonalú design tanácsadással és teljes körű tervezéssel bővül szolgáltatásaink széles köre.


Egyedi élmények, transzformatív terek

Rólunk

A klasszikus daraboktól a kortárs mesterművekig – a The Showroom csakis a legjobb B2B és irodai belsőépítészeti gyűjteményeket képviseli, időtálló design megoldásokkal és prémium anyagokkal.

Megközelítőleg 280 márkát kínálunk Ügyfeleinknek, ideértve olyan világhírű brandeket, mint a Cattelan Italia, Tonin Casa, Laskasas és a Marchetti kollekciói.

Referenciák

Szolgáltatások

Design

Magas színvonalú tervezés, egyedi megoldások. Célunk, hogy a teret lenyűgöző és funkcionális környezetté alakítsuk, ami maradandó benyomást kelt.

Egyedi Gyártás

Egyedi igények kielégítésére 12 000 négyzetméteres gyártókomplexumunkkal állunk Ügyfeleink rendelekezésére. Magas minőség, precízitás és megbízhatóság.

Project Management

Értékesítés, tervezés, logisztika, installáció és berendezés – Csapatunk a projekt minden lépése alatt kézségesen és megbízhatóan áll Megrendelőink rendelkezésére.

Kapcsolat

Értékesítő kollégáinkat a weboldal felújítása alatt is zavartalanul elérheted a következő elérhetőségeken keresztül :

Phone: +36 20 611 9811

E-mail: info@theshowroom.hu