video bemutatóteremről

Köszöntelek!

 

Bútorokat vásárolni egy lakótérbe még nem az otthonteremtés…

Azt a bizonyos szívmelengető „édes otthon” érzést a tökéletes formák, harmonizált színek, minőségi anyagok és a praktikum találkozása adja azzal a stílus esszenciával ötvözve, amely tükrözi a személyünk motívumait.
Így kelnek életre az enteriőr darabjai és egységet alkotva válik környezetünk a belsőnk lenyomatává. A “The Showroom” megálmodásakor arra törekedtünk a párommal, hogy az enteriőr értékesítést egy olyan szintre emeljük, ami egyedülálló a hazai piacon. Üzletünk kínálata híres külföldi és hazai tervezők dizájn termékeivel látja el a legfelsőbb igényeket a lakberendezés minden szférájából. A luxus minőség mellett pedig óriási figyelmet szentelünk vásárlóink támogatására, hogy azok is biztos kézben tudhassák otthonuk szépítését, akik tanácstalannak érzik magukat. Mindezt olyan környezetben, hangulatban, időkorlátok nélkül, hogy méltán érezhessék, Nálunk is otthon vannak…

 

Bemutatóterem

 

Multibrand showroom, világmárkákkal és top design termékekkel            

bemutatótermünkben közel 280 gyár kínálatával várjuk minden kedves vásárlónkat. A bemutatódarabok hétről hétre változnak és nemzetközi márkák mellett saját, egyedi tervezésű és gyártású bútorainkat is kiállítjuk. Olyan világmárkákat láthatsz élőben, mint például a Cattelan Italia, az Erba Italia, a Tonin Casa, a Laskasas vagy a Marchetti kollekciói.                                                                    Mindenképpen nézz be hozzánk, ha rajongsz az olasz, minőségi lakberendezésért és otthonodat egyedi módon klasszikus eleganciával, vagy a legújabb modern minimalista trendeknek megfelően szeretnéd berendezni. Kínálatunk tapétától a konyhabútorig, a csillártól a szőnyegen át a kanapéig, a mosdótól a kerti bútorig a lakás minden helyiségét felölei. Fontos számunkra, hogy jól érezd magad nálunk és kényelmesen tudj válogatni, tervezni, hiszen az egyik legfontosabb kérdésről, az otthonodról döntesz. Bemutatótermünk kutyabarát, így hozzánk bátran érkezhetsz kedvenceddel együtt.

 

Szaffi

a megfontolt - ``Minden más``...

kanapék, szófák trend & design lámpák kerti bútorok étkezők konyhák ágyak székek fotelek kiegészítők textilek
12
refi1

Termékeink

NAPPALI

ÉTKEZŐ

HÁLÓSZOBA

GYEREKSZOBA